Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaff

Vaff vaff du vill med bollen leka
Vaff du vill att jag din päls ska smeka
Du förgyller min dag




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-13 08:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skaldat om gemenskap mellan hund och matte!
2019-09-15

  M.Eta
Håller med, hundar förgyller tillvaron!
2019-09-14

  ULJO
Hundar är underbara
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP