Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning inåt


Solkuddar bolmar

Tårar stora
tunga

Orkar inte prata
Rivande i sorgeland




Övriga genrer av Havsvind
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-13 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind