Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgetår


Flera tusen
stjärnor
går sönder
i ett kras

när mina tankar
för mig
till den verklighet
jag är i





Fri vers av Havsvind
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-08 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind