Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom livet


sorgevindar svalla
sorgetårar rinna
hoppet kvar
ljuset ej försvinna

motgångar många
styrka jag har
för alltid genom livet
kärlek är mitt svar




Fri vers av Havsvind
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-12 18:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens magiska kraft!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind