Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku åt folket

brobyggande politiker
skakar först hand
klipper sedan band

(Release: "Haiku åt folket", 1 okt, kl 18:00, Poeten på hörnet, Malmö)




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-09-13 22:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnrikt och intelligent, om motsatsernas paradox i att skapa eller klippa band. Tack för releasetipset. Det vore roligt att titta in.
2019-09-16

  Onomatoprofet VIP
Lycka till!
2019-09-16

  Gunnel Eriksson VIP
Hela versen dubbeltydig
upptäcker jag när jag läst
en andra gång. Det är spännande
att fördjupa sig i dina alster. Bra.

2019-09-15

  Kungskobran VIP
Jag tar dom i hand
men har inga band

2019-09-14

  Per Drysén
Fundersamt samstämmande
2019-09-14

  Öknens Ros VIP
Fyndig haiku!
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson