Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDD

Ansiktsigenkänning via kameror i varje gathörn
personlig meritvärdering av vem du är och vad du gör
ett betyg på dig som människa synligt 
i alla mobiler och sociala medier
styrd av en kontrollstat  
av en makthungrig diktator med dödstraff som konsekvens 
med mål som lydnad, produktion och konsumtion gör mig

RÄDD 
       
 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-16 02:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Nålskarpt skriftat!
När vissa "behov" tas bort
Behövs det övervakning
För att råda bot på bristande
"Säkerhet" medans rädslan
Ökar( till fromma för makten?)


2019-09-17

  KattenKin VIP
Mig också. Övervakningen överhuvudtaget, kameror överallt på platser som London t.ex, alltså behövs inte ens en diktator för att diktaturen ska smyga sig in.
2019-09-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vår värld!
2019-09-16

  Kungskobran VIP
Vilket samhälle är vi på väg mot,
snart är det bättre att bo i ett U land
som inte har råd med övervakningskameror eller fly till ödemarken
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP