Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga, dystra andetag i min telefon

Likt den vattendroppe jag precis
krossat mor asfalten
så krossade jag dig
Och alla gånger du bett mig
om min hjälp
har jag bara smällt igen dörren
framför dig
När du varit som den sötaste ängel
har jag varit den elaka häxan
ändå förlåter du mig om och om igen

När jag vill höra de där perfekta orden
och jag känner värmen sippra ut genom
mig
De nämns ej mer
när bara ett enda litet ord
kunde rätta till så mycket
Men du är tyst i telefonen
och allt jag hör är dina tunga, dystra
andetag

Om jag bara fick höra de där orden
vad som helst
att du saknar mig
hur du tycker om mig
men du är bara tyst
och allt jag hör är dina tunga, tysta
andetag




Fri vers av träsktrollet
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-06-29 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet