Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dysfunktion

du kallar mig fortfarande saker ingen annan kallat mig
du sitter fortfarande fast i mig
jag vet inte om du har fastnat i mitt hår
i mitt hjärta
i min mun

men din närvaro plåstrar om mig
dina ord läker mina sår
och fastän du inte lyssnar ibland
räcker det ändå

jag vill bli inbjuden av dina händer
andas in din doft
trycka in huvudet
mellan din axel och din kind

jag klarar inte ens av att titta bort
jag kollar på dig
din koncentrerade min
ditt leende
mönstret på din t-shirt
pepparkornet mellan dina framtänder

så även om det aldrig blir vi
så finns alltid du och jag
du får vidröra mig en gång till
och hålla min hand bara för nu
och hålla om mig så hårt att allt ledset kramas ut




Fri vers av en ung kvinnas sorger
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 18:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det är det kramen är till för.....att krama ut skiten
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

en ung kvinnas sorger