Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtjänar jag att le

förtjänar jag att le
förtjänar jag att se
solnedgången så skär
mycket vackrare än jag är

är jag värd en ny dags ljus
trots att jag fastnat i ett rus
är jag värd att tyckas om
fast jag svikit alla som
visat mig kärlek och stöd
under tider jag varit i nöd

har jag gjort nog
för att få tillbaks vad de tog
har jag gjort saker i mitt liv
som gör mig förtjänt av en ny giv?




Fri vers av en ung kvinnas sorger
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-04 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en ung kvinnas sorger