Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina pianofingrar

ingen är vaken
bara jag
och glöden från min cigarett
mellan mitt långfinger
och mitt pekfinger
mina långa fingrar
mina pianofingrar
det enda som betyder
någonting
är att de vidrört
dig
att du
vill vara min
och snälla snälla
lita på mig
varje cell
varje del av mig
vill vara din
bara din




Fri vers av en ung kvinnas sorger
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-21 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en ung kvinnas sorger