Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1/3

mina ord är inte alltid hela
jag säger saker jag inte menar
alldeles för ofta
ibland berättar jag halva historier
för dom hela var inte så fina
ibland säger jag saker
för att få höra något fint i gengäld
och jag vet att man inte gör så
jag vet att man ska vara helhjärtad
men det är svårt att mena allt man säger
när man lever som en tredjedel av den man var




Fri vers av en ung kvinnas sorger
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-19 18:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
filosofi + poesi.....posefi
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

en ung kvinnas sorger