Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten

nattlampan lyser, drömfiket dörren..stänger
och tanken på ditt leende domnar..
var är du nu... när kylan stjäl..när
när jag är trött av sorgens och hoppets bårar,
när torgen är tomma och livet svänger,
när människor ljuger, när de säger att allt är väl
när en gammal film tröstar själen med kaffe o whiskey
och ögat med mjuka tårar,
medan höstvindar smyger i trädens skuggor, fyller jag min kopp, och trädgården stilla somnar




Fri vers av Hieu
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-20 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hieu