Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leka tafatt

månen dränker Öresunds vattenfåra med blekt silver. Hon log inte från den slitna trappen när jag gick och jag tyckte månen var snålare här, än borta vid kyrkogården. Ett rus-drömmande fyllo på en övergiven bänk..brukar avgöra om ..om skulden undviker överjagets nederlag och om ensamhetens torg är osynligt. Inträdesbiljetten är av finaste otillräcklighet, renheten i sorgförnekande skuldsnusk och i vardagsskygga viskningar om hur tryggheten faktiskt är snäppet mer än berättigad.




Prosa av Hieu
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-16 05:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
riktigt bra.
2020-12-05

  SatansSon VIP
riktigt bra.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hieu