Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp

Jag tror sanningen har ett munskydd av vårsol som blänker i gyttjan efter regnet. Barnets klarhet går förlorad när vi inte längre vill gå barfota genom de leriga pölarna. Smutsigheten skall inte läkas utan smekas ömt för att fånga vishetens tre, oftast dolda gåvor, vilka är tomhet, sorg och ödmjukhet. Dessa är nycklar till badhusets hemliga dörr. På bryggan, endast i skymningen, serveras kaffe, tårta och rom. Nedanför ligger sanningens sjö stilla som en spegel och väntar på de som besegrat vanor som rädsla, sitt eget mörker och vågar bada där.




Prosa av Hieu
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-05 11:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Jo känns bra!
2023-06-22

  AiA Maria den fria
Vackert!

Tack för ditt ljus!
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hieu