Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I backspegeln

Plötsligt är jag där,
en svart Saab
på en landsväg.

Vi sjunger ord
som får mig att le
och dig att gråta.

Jag kan känna igen
känslan av saknad (hos dig)
och stolthet hos mig
(jag kan ju hela texten!)

Till samma sång
ljuder våra röster
i olika stämmor.

Det är först
när jag växer upp
som jag ska förstå
att - i den stunden -
var mitt hem hos dig
och ditt hem
i backspegeln.




Fri vers (Prosapoesi) av verbal
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-20 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verbal