Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller två verser haiku


Cirklar

Jag ritar svarta
Cirklar på vita papper
För att minnas

Livets nyckfulla
Vals där glädje och smärta
Delar arena




Bunden vers (Haiku) av verbal
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verbal