Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barns vokabulär

Du känner allt.
Dina handlingar förstår,
men inte dina ord.

Måste påminnas
att förstå dig
genom mina fingertoppar
- för du, du lyssnar inte
med förnuftet.

Jag har kunnat ditt språk
en gång
när jag var ofärgad
och huvudet ekade av känslor.

Det är så lätt att gå vilse
där inne.
Så jag letar efter ord åt dig.




Fri vers (Fri form) av verbal
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-22 21:13



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Känner igen känslan! Det är också poesins uppgift att leta efter ord bortom förnuftet.
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

verbal