Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att veta är

när det medvetna
nyttjat tillgängliga sinnen i kapacitet
därmed insett den cirkulära begränsningen

det som är medvetet vittnar om en
egengjord illusorisk konstruktion
och är således värdelös i en absolut mening
även idén om värdelösheten och
den absoluta meningen är värdelös
då idén kommer från sig själv som är en
konstruktion i den cirkulära begränsningen

precis allt är skapat från ett
det binära
alltså valet av två är skapat från ett
för att se ett krävs illusionen av något
som iakttager något annat
i en absolut mening finns ingenting
och inte ens det
det som är sant är aldrig sant
hur man än vrider på det
det enda som någonsin har existerat
är illusionen
som rent semantiskt raderar ut sig själv
ur idén om en existens
för den som ännu ej utforskat funktionen
i det medvetna ter sig detta
likt en fullbordad rundgång
om ens det
vilket också är sant relativt sett
för denne
då allt i dess väg är illusion




Fri vers av MedVetAnde
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-09-21 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde