Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God dag

God dag god dag
Trasten heter jag
Jag ska flytta snart
Kommer väl tillbaka
Säkert om ett tag

När vintern rasat ut
Ja det blir väl som förut
Att solen börjar värma
När våren är kommen
Och det blir mys med frun till slut




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-22 14:11



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
God dag kära trast. Välkommen tillbaka och ta med dig våren då.
2019-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Förhoppningsvis kommer den tillbaka och förgyller vår natur!
2019-09-23

  M.Eta
Välkommen åter kära trast! Kul text!
2019-09-23

  ULJO
Hoppas trasten kommer åter
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP