Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regressioner 5

För jag ville ha undergång



Allt avmattat tjugoårsålder



Nu är jag här



Jag jobbar

Håller tillbaka rasismen



Smärtorna i ryggen



Din fitta lyser som ett välvt pentagram



Regnet rinner strilande systematiskt



Jag ångrar ingenting



Håller hårlinjen på att krypa uppåt



Måste jag börja träna



Näsan har varit täppt i ett år



Jag väljer att leva



för att bli älskad



En skugga av vem



Men den lyser starkare










Fri vers (Fri form) av Jag är Kumla
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-22 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är Kumla