Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens första rodnad

 

Morgonens första rodnad

bakom stängda fönster

sängen ännu varm mjuk

vaknar långsamt

 

Sträcker mig mot ljuset

ser solen stiga uppåt

dess strålar värmer

och väcker mig till liv

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-23 09:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...jag njuter av din sköna dikt...
2019-09-30

  Annie b'larsson VIP
Din dikt får mig att längta till sommaren, men det är ju ett tag dit. Suck.
2019-09-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Skön och lugn dikt!
2019-09-23

  ULJO
Ett skönt sätt att vakna till.
2019-09-23

  Feliaxel VIP
Skön morgonkänsla
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP