Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han


när vingar rör vid varandra, tillsammans bär andas hjärtat


han hör hennes nakna hjärta skälva
hennes rädsla springer över ryggslag
han lägger sina läppar över hennes viskar


stilla


dig


och han täcker hennes läppar med mod

 


hon sluter ögonvingar
famnar det brustna
linsens kvidande smärta


regn springer över kotor


milt


varsamt

 

 

helandet
vingar burna
vilande i höst i himlars rena safirblå
vingarnas

blottade

hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-24 13:06



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..mycket vackert...
/A.
2019-09-25

  Bjarne Nordbö
Så naket. Rent och vackert.
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser