Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oralt

Hennes rödmålade läppar
Runt

Lekande tunga
Lovar klimax

I tanken blixtrar erotiken
Stöter i vågor

Möter stjärnor i brusten blick






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish