Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och hav

Målad båt på öppet hav
Vågor vita av gäss
Smälter samman med den fria himlen
Strålar sig en sol
Allsmäktigt närande
Som en moders bröst
Till en nyfödd dag




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-24 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish