Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

 

När de sista löven

singlade ner

och sommarens

sista suck

lämnade

var minnena

sköra som glas

mot min kind

 

Kristall mot kristall

i stjärnors ljus

klingar av

när tonerna dör

vintern är på väg

skapar rum

i tryggt förvar

inombords

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-25 00:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och skört...
2019-09-30

  Stanley Rydell
Skön bild, särskilt gillar jag:

minnena

sköra som glas

mot min kind

2019-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar poesi, guld värd, 24 carat!
2019-09-25

  ULJO
Väldigt vacker poesi. Bokmärke.

2019-09-25

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP