Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid min hemstad

Strosar längs upplysta gator
Regnet har lagt en spegel över svart asfalt
Där reflekteras höstträdens vackra färger
De tunga molnen seglar över vattenpölarnas små djup
Vinden viskar tyst som en melodi
Väcker mina sinnen

Vardagslycka

Under tystnad
Genom mitt Norrköping




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-25 14:10



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En nåd att stilla bedja om, vardagslyckan, och njuta av i tacksamhet.
2019-10-02

  Bjarne Nordbö
Set hur du strosar i kända kvarter. Norrköping...fint som snus.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish