Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde ö


När man önskar
Att man satt
Kanske på en öde ö nånstans

När man önskar
Att man kunde gräva ner sig en stund
Låna en grav en stund

När man önskar
Att man fick va i annat universa
Enstund, en blund




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-05-04 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson