Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Klimatet skenar
nytt politiskt landskap i Sverige, i Europa, i världen
delade samhällen
social oro
vi känner inte igen oss
vilsenheten och oron finns under ytan

Ute är det höst
färgskiftningar i lövverken
klar luft
Det är vackert




Fri vers av AA VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP