Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greta är stor

 

Greta är stor och det retar gallfeber 

På klimatförnekande högerpopulister 

Greta är stor och ska bli ännu större

"Hon är köpt av rika globalister" 

 

Greta är stor och det är så gulligt

Att förnekarna oroar sig för hennes psykiska hälsa

Greta är stor och till slut 

Även hatande vita gubbar hon kanske kan frälsa

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-27 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP