Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör

Drömskvalp mot solvarm brygga




Fri vers av Mejja
Läst 862 gånger
Publicerad 2006-06-29 22:07



Bookmark and Share


  Martin VIP
Drömskvalp är så bra att jag nästan missade det! Fin bild.
2006-08-22

  karenina VIP
där vill jag sitta.. sluta mina ögon, känna värmen, höra mjuka vågor..
2006-07-04

  Tothem
Det ska jag göra imorgon...ligga på en klippa och drömma... så fint du fångat en magisk stund.
2006-07-01

  rebecca d
hmmm, vilken bild...vågorna bryts där....löser upp sig i värme....
2006-06-30

  Jessica Ebbesson
En underbar kortis! Vilket härligt ord; drömskvalp.
2006-06-30

    Agneta VIP
Fin liten rad som sprider sommarkänslor... Toppen
2006-06-29

  * Ammi *
härlig sommarbild
2006-06-29

  Rachel Roth
hur somrigt som helst
kommer inte glömma det!
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja