Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sökte obefläckad vänskap...


nilE

Platonisk kärlek för excentrisk
och litterär empatisk författare,
en dagdrömmare med pärlande
skratt - ingen diskotjej eller ytlig
streamer.
Långt svart trolskt hår!
Vacker som en saga och stöpt
graciöst.

Med en kvarnsten sänktes jag
nu till djupet av förtvivlan…

Du oroliga själ som flytt efter
3 år och 9 månader alltid i sök
- nytt och nya utmaningar.

Vem ska jag nu önska god natt,
- från min sida av världen?





Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-09-28 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje