Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar hösten

Årstiderna tickar i luften
Väntar snö och vinter
Klockan är trött och bidar sin tid
Färgar naturen i mustiga nyanser
Tänder stearinljus i mörka fönster

Hösten stormar lite
Och regnet piskar på rutor
Bildar sköna toner över taken
Det ligger plädar i soffor
Och eldar tänds i kyliga hus
Det står ett glas rött på ett vardagsrumsbord
En kopp choklad värmer en tidig frukostmorgon
Och vi kryper upp i varandras famn
Myser




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-29 16:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilken fin bild jag får. Vill vara med där : )
2019-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish