Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar inte denna texten egentligen, men jag är så trött på mig själv just nu..


Bekännelse

Jag skäms
För jag bryr mig inte
Inte om något annat
Det finns så mycket jag skulle kunna kämpa för
Klimatet, djuren, orättvisorna
Översittarna i politiken

Men det berör mig inte
Inte lika mycket iallafall

Jag skulle även kunna fokusera på annat
Att må bra fysiskt med min kropp
Träna, simma, äta ekologiskt
Jag skulle kunna ta mitt jobb mer seriöst
Kanske vidareutbilda mig
Skaffa en schysst karriär

Men det finns inget som jag känner är viktigare
Än det som får mitt hjärta att pumpa extra
Än det som min själ brinner för
Det enda mitt liv kretsar kring
Det är kärlek

Och jag skäms ännu mer
När jag natt efter natt gråter mig till sömns
För att jag tappat hoppet
om min egen chans till kärlek




Fri vers av skrivskav
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-30 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav