Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en plats att återkomma till


i en målning

djupt i en stilla målning
i gräsets vaggande ro
ett fårat sinne vilar
från tankens långa bro
bäcken berget brisen
målat av penselns drag
fåglars nyfikna sång
en konstnärs andetag




Fri vers av Christoffer Mandell
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-01 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Mandell
Christoffer Mandell