Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Betagenhet och tvivel,
ett sinne utan hopp
Vad finns bortom döden,
jag lämnar denna kropp




Fri vers av Christoffer Mandell
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-18 18:07



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ahh....
2022-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Mandell
Christoffer Mandell