Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

En osynlig barriär
håller oss isär
Ett mikroskopiskt virus
som ty döden med sig bär

Jag önskar inte att smitta
För om dig är jag rädd
Men jag är ock infekterad
av längtan att ha dig sedd

En meter
Två meter
ingen verkar veta
Men avstånd ska det va’
jag får inte ens peta

Men allt jag ber
är ett fång av dig
Höra i mitt öra
att du älskar mig

Du som gav mig liv
du som gav mig namn
Min kära lilla mor
jag saknar din famn




Fri vers av Christoffer Mandell
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-02-23 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Mandell
Christoffer Mandell