Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ÄR EN FARLIG LEK

 

I rummets mörker

ljuva svalka

 

vandrar tankar

ännu oupptäckta

 

kastar skuggor

på tapeter

 

förvandlade

till bilderbok

 

ångande av lust

och kyssars smek 

 

en farlig lek

blir allvarsam

 

glömskan sover sött

sin skönhetssömn

 

när blodet sjuder

uti minnens hetta

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-10-01 18:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att stå emot kärlekens hetta...
2019-10-11

  Boel Lindell
Till Gunnar Hildén (om du läser det här): Det är förvisso intressant att höra hur det står till i din värld, men i min värld är den fysiska akten en konsekvens av det som kallas kärlek. En mycket vacker konsekvens. Att känna kåthet och att skriva om den är lika mycket kvinnans rätt som mannens. Du skiljer ju mycket på kropp och själ men så länge vi lever och är människor är de båda sammanlänkade.
2019-10-10

  Gunnar Hilén VIP
I min värld är det kåt passion dikten beskriver. Den kan leda till farligheter. Inte kärlek. Passionen är koncentrerad på kroppen. Kärleken på själen...personen inuti kroppen.
2019-10-07

  Boel Lindell
Ångande av lust och sjudande blod. Wow! Hett! Sån är ju kärleken!
2019-10-07

    Lena Staaf VIP
Sjudande minnen av kärlek och lust. Fin dikt!
2019-10-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig kärleksdikt!
2019-10-03

  Fem hjärtan VIP
Oj så vacker kärleksdikt !
2019-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek med lust och glädje stor!
2019-10-02

  Feliaxel VIP
Kärlek en fantastisk känsla
2019-10-02

    Sefarge VIP
Ack för kärlek
Bevarat i sitt
minne!
;)
2019-10-02

  ULJO
Vacker dikt om kärlek. Briljant.
2019-10-01

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och vackert om kärleken.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP