Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På turné?

Blickar tillbaka
ser framåt
funderar på vad jag kan göra
av min erfarenhet, mitt kunnande

Som kända musiker
med låtkatalog
kan man sätta ihop
en krogshow
eller åka på turné
för att bättra på ekonomin

Vad gör man
med ett helt yrkesliv
i kommunens tjänst??





Prosa av AA VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP