Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vördnad och Tacksamhet

Sitter och tar igen mig på en bänk
i den sköna parkliknande kyrkogården

stora trygga mäktiga träd ramar in
synen av gamla vackra gravstenar
fulla av patina

plötslig upptäckt i luften längre fram
fylld med mjukt dalande gula runda löv
som de voro släppta från himlen
för att sakta men säkert finna sin egen väg ner...

Fylls förundrad av en magisk känsla
vördnad och tacksamhet




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-01 20:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart man får en bild som behagar sinnet av hela din vackra text!
2019-10-18

  Karina"Kia"
Mäktig känsla i stundens vackra liv!
2019-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Skapelsen bär vittnesbörd om Skaparen.
2019-10-04

  Blomma-Stjärna VIP
följer med i dina rader och blir smittad av vördnad och tacksamhet för naturens mäktiga träd
2019-10-02

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett underbart avslut på en bra och tankeväckande text!

2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP