Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att definiera.


Doften av allting som saknar betydelse

Doften av ingenting
eller allting som saknar betydelse.
Känslan av ensamhet
eller avsaknad av känslor.

Förmågan att åskåda
eller oförmågan att delta.
Ointresserad
eller intresserad av ointresse.

För trött för att sova
För trött för att vakna
Trött på att vara
Trött på att sakna

Nöjd med missnöjet
eller rädd för förändring.
Är det doften av ingenting
eller allting som saknar betydelse.




Fri vers av Max E
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-06-29 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E