Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Mötet med trottoarkanten
kort
men intensivt
hårda sulor
fem gånger om
mot hans bakhuvud
vi har välsignats
med förmågan
att glömma
nu minns han inte
sitt namn




Prosa (Prosapoesi) av Max E
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 16:58



Bookmark and Share


  ospray
Brutalt o sant dessutom vackert skrivet
2007-07-07

    JJ VIP
Stark berörande text! Allvarlig och sann med ett riktigt snyggt slut! Mvh. JJ.
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Max E