Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prinsessa

Så fulländad
så fantastisk, så fullkomlig

ett fantasifoster




Bunden vers (Haiku) av Max E
Läst 553 gånger
Publicerad 2007-06-20 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E