Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 27-årsdagen

Av regnets piska
av vindens vals
en fulländad form
en skönsjungande hals

Ett yrväder utan svångrem
din knopp ska aldrig brista
du är tyngden, du är lättheten
du är den första och den sista




Fri vers av Max E
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E