Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Jag finner en glädje
i den längtan du skyr
varför räds du mig då?

Min längtan är vacker
och så även din
varför räds du den så?

Älskar du mig
då ska du älska mig alltid
med eller utan dig.




Fri vers av Max E
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-08-09 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E