Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr

 

Knivblad mot hud

vassa kanter rispar

blöder

sårad

 

Lagar med tråd

kant mot kant

läker

ärr




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-02 05:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör
2019-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis bleknar ärret så småningom...berörande skrivet...
2019-10-11

  Stanley Rydell
Ärren finns alltid kvar
som en påminnelse?
2019-10-09

  Marita Ohlquist VIP
En mörk text som ljusnar på slutet!
Bra skrivet.
2019-10-02

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2019-10-02

  ULJO
Smärtsam läsning.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP