Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Beslut och handling

Vi borde kanske inte vara så rädda att fatta beslut och göra sak i handling?
Det är oftast då vägledning kommer samt att vi känner om det var rätt beslut eller inte.
Våga prova och våga satsa!
Lev nu!
Då lär vi oss och utvecklas <3




Fri vers av Pilträd
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-02 11:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett perfekt avslut på en bra text!
2019-10-02

  ULJO
Våga är en stor sak för vårt leverne. Våga att leva
2019-10-02

  Larz Gustafsson VIP
En bil kan bara styras om den har styrfart.
Det gäller att sätta sig i rörelse.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd