Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens melodi

Kärlek är fantastiskt att få uppleva
Kärlek gör livet värt att leva

Att få ha den känslan varje dag
Helt underbart tycker jag

Kyssar kramar smek
Dagar fyllda med denna lek

Framtidens ljuva melodi
Ja till den dansar vi

Du min kära min älskade vän
Du vet väl att jag älskar dig än




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-03 09:12



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En underbar kärlekshyllning förmedlas i denna fina text.
2019-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
I kärleks låt
liv få dela kan
ju bara vara ett
att man har valt
rätt fela att spela...

2019-10-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om kärlekens gåva!
2019-10-04

  Solstrale VIP
ja kärlek och poesi står oss i livet bi... :)
2019-10-03

  Öknens Ros VIP
Vad vore vi utan kärlek?
2019-10-03

  ULJO
Kärlek om den är sann det bästa är.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP