Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord som talar för sig själva

 

Kärleken,
Är den högsta gåva som man får i sitt liv

Alla får inte det

Barndomen,
Är en sann och evig dröm

Vissa barn blir bestulna på sin dröm

Livet,
Är begränsat och kortvarigt

Somliga säljer sitt liv och sin själ till ondo

Drömmen,
Är den inre talande levande känsla inom oss alla

Somliga drömmar är inte realistiska

Känslan,
Är en gåta som sker utan förklarning

Somliga lever och bar i sig en dödkänsla

Språket,
Är den allra största gåvorna som Gud lärde människan

Utan ett språk når man inte fram till en känsla

Jaget,
Är inget mysteriet

Mans egot brinner och bränner med sig kärleken

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2019-10-03 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP