Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet in't

 

Om jag förr visste
det jag vet idag
då skulle jag
veta samma sak
jag ej visste förr

om jag inte visste det
skulle jag ju inte
veta det jag vet idag

men det som hänt förr
det vet jag ju idag

skulle jag veta allt

som händer sen
skulle jag veta att
det jag vet idag
då redan visste








Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-04 20:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att veta eller inte veta, det är frågan.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP