Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIGSHERRE - tanka

Häger i givakt

ockuperar träbrygga

spanar över sjön

inga fiender siktas

krigsbyte under ytan

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-04 18:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt målande tanka...kan verkligen se det framför mig...
2019-10-11

  Boel Lindell
En fin tanka om en fågel som jag alltid tyckt är lite mystisk. Spännande bildspråk.
2019-10-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart! Hägrar är så vackra!
2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om en fågels beteende!
2019-10-05

    Lena Staaf VIP
Fin ögonblicksbild!
2019-10-05

  ULJO
En mäktig herre
2019-10-04

  Niliboy
Mycket roligt, de tål att drivas lite med!
2019-10-04

  Feliaxel VIP
Hägern en fantastisk fågel att få se
2019-10-04

  Öknens Ros VIP
Träffande beskrivning av ståtlig fågel.
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP